Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Russell Wilson päätti voittaa eri tavalla
15 Oct

Russell Wilson päätti voittaa eri tavalla

Yleisö katsoi näitä Seattlen Seahawks-pelejä ja heidän täytyi ihailla Russell Wilsonin kykyä. Seattle Seahawksilla on nyt merkittävä lasku pelaajien kokonaisvoimassa, ja joukkue menettää vuoden 2013 pelaajien voiman. Seattlen Seahawks-pelaajat ovat muuttuneet jatkuvasti viime vuosina. Pelikenttäpelaaja Russell Wilson vaati pelaamista Seattle Seahawks Pelipaidat. Viime vuosina Seattle Seahawks ei ole voittanut Super Bowlia uudelleen, mutta kaikki ovat päässeet pudotuspeleihin.

Näissä peleissä Seattle Seahawks ei ole vieläkään riittävän vahva, mutta pelinrakentaja Russell Wilson voi aina voittaa pelin joukkueelle viime hetkellä. Uudella kaudella Seattle Seahawks on voittanut 5 peräkkäistä voittoa ja noussut rankingin ensimmäiseksi joukkueeksi. Monien fanien mielessä NFL: n ensimmäinen Supermies on Tom Brady ja toinen Supermies on Russell Wilson. Wilson Pelipaidat myynti on ollut vakaa vuosien varrella, aivan kuten hänen rauhallinen mielensä ja selkeä peliajattelunsa.

Ilman joukkueen vahvojen pelaajien apua Russell Wilson päätti voittaa eri tavalla. Russell Wilson on harvinainen rugby-nero, jonka huolellinen ajattelu ja nopeat liikkeet ylittävät vastustajien mielikuvituksen. Tällä kaudella Seattle Seahawks on värvännyt uusia erinomaisia ​​pelaajia, ja yleisö toivoo Russell Wilsonin voivan jälleen voittaa Stanley Cupin. Koska Russell Wilsonille, jos hän voitti vain yhden mestaruuden urallaan, se olisi todellakin tuhlausta hänen lahjakkuuksilleen.

Suosikki tuotteet