Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
San Francisco 49ersin ainutlaatuinen silmä poimii upeita pelaajia tulokkaiden joukosta
28 Apr

San Francisco 49ersin ainutlaatuinen silmä poimii upeita pelaajia tulokkaiden joukosta

On iloinen asia, että joukkue on valmis maksamaan korkeaa palkkaa pitääkseen pelaajan, ja erittäin huono asia, kun pelaaja pakottaa joukkueen maksamaan korkeaa palkkaa. Kun laitahyökkääjä Deebo Samuel pakotti San Francisco 49ersin nostamaan palkkaansa, joukkue päätti lopulta luopua hänestä. Deebo Samuel pelasi hyvin viime kaudella, mutta kun sopimusta on jäljellä vuosi, hänellä ei ole hyvää syytä vaatia korotusta.

San Francisco 49ers arvostaa aina pelaajaa, joka on yksimielinen joukkueensa suhteen eikä välitä vastuuttomasta pelaajasta, joka palvelee vain omia etujaan. Deebo Samuel otti oman kykynsä liian vakavasti, hän luuli joukkueen tinkivän sopimuksesta yksilöllisen kyvyn vuoksi. Deebo Samuel oli myös pelaaja, joka piti San Francisco 49ers Pelipaidat kovasti, mutta nyt hän on eksyksissä henkilökohtaisten etujen edessä.

Deebo Samuel työnsi San Francisco 49ersin korotussuunnitelman epäonnistumaan, ja Nick Bosa sai joukkueen viidennen vuoden sopimuksen. Sekä Deebo Samuel että Nick Bosa valittiin San Francisco 49ersiin vuonna 2019, ja he olivat iloisia voidessaan käyttää samaa NFL Pelipaidat samaan aikaan. Nyt näiden kahden kohtalo on muuttunut täällä vain siksi, että heillä on erilaisia ​​​​ideoita tavoitteidensa saavuttamisessa. San Francisco 49ers on aina voinut valita upeita pelaajia, joilla on ainutlaatuinen visio. Joukkue on kokenut kahden vuoden kokemuksen ja kasvun tulokkaina, mutta nyt jotkut pelaajat eivät osaa olla kiitollisia ja haluavat lähteä.

Suosikki tuotteet