Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Seattle Seahawks -fanit toivottavat Russell Wilsonin takaisin Lumen Fieldille
07 Sep

Seattle Seahawks -fanit toivottavat Russell Wilsonin takaisin Lumen Fieldille

Pelaajan menestys ei rajoitu hänen vahvuuteensa, vaan myös kunnioitukseen, jonka hän sai joukkueesta poistumisen jälkeen. Russell Wilson on jättänyt Seattle Seahawksin, mutta monet joukkuetoverit ovat edelleen hänelle erittäin kiitollisia. Russell Wilsonin kymmenen vuotta Seattle Seahawksissa ei ole ollut vain kunnia kentällä, vaan myös hänen panoksensa Seattlen kaupungin hyväksi. Vaikka Russell Wilson ei enää käytä Seattle Seahawks Pelipaidat, kaupungin asukkaat ovat erittäin iloisia, että hän on taas palannut pelaamaan.

Kun Seattle Seahawksin ja Denver Broncosin otteluihin on jäljellä kuusi päivää, Russell Wilson on kiitollinen fanien tuesta ja rohkaisusta. Russell Wilsonin karisma ei ole vain hänen suorituksensa kentällä, se on hänen epäitsekäs omistautuminen. Russell Wilson ei odottanut pukevansa Denver Broncos Pelipaidat ensimmäistä kertaa, vaan palaisi tutulle kentälle ja kohtaa tutut joukkuetoverit. Ehkä tämä on Russell Wilsonin uran testi, taakka, joka hänen on voitettava päästäkseen seuraavalle tasolle.

Kun toimittajat haastattelivat veteraaneja Seattle Seahawks -pelaajia, he kaikki olivat yhtä mieltä siitä, että he olivat iloisia voidessaan pelata Russell Wilsonia uudelleen. Vaikka he eivät enää käytä samaa NFL Pelipaidat, Russell Wilsonin panos joukkueeseen muistetaan ikuisesti Seattle Seahawksin historiassa. Seattle Seahawksin pelaajat ovat innoissaan saadessaan Russell Wilsonin takaisin Lumen Fieldille, jossa heillä on mielekäs peli. Tänä kesänä Russell Wilson jätti joukkueen ilman suurta jäähyväisseremoniaa, ja Seattle Seahawksin fanit käyttävät tilaisuutta hyväkseen sanoakseen hyvästit idolilleen.

Suosikki tuotteet