Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Sekä Buffalo Bills että Tampa Bay Buccaneers pääsivät seuraavalle NFL-pudotuspeleille
12 Jan

Sekä Buffalo Bills että Tampa Bay Buccaneers pääsivät seuraavalle NFL-pudotuspeleille

NFL-kauden 2020-21 pudotuspeleiden ensimmäisen kierroksen jälkeen Buffalo Bills, Los Angeles Rams ja Tampa Bay Buccaneers voittivat seuraavan kierroksen. Pittsburgh Steelers, kuten Baltimore Ravens viime kaudella, saavutti hyviä tuloksia runkosarjassa, mutta valitettavasti ne pudotettiin pudotuspeleihin tulon jälkeen. Cleveland Browns voitti Pittsburgh Steelersin 48-37. Tämä on ensimmäinen kerta, kun he pääsevät pudotuspeleihin 17 vuoden jälkeen.

Cleveland Brownsista, Buffalo Billsistä ja Tampa Bay Buccaneersista tuli ensimmäinen joukkue, joka on päässyt pudotuspeleihin viime vuosina, ja monet yleisöt ovat pitäneet heidän NFL Pelipaidat. Tennessee Titans ja Seattle Seahawks pettivät kaikkien odotukset ja heidät pudotettiin ensimmäisellä kierroksella. Buffalo Bills ja Tampa Bay Buccaneers ovat molemmat tulleet seuraavalle kierrokselle. Onko näillä kahdella joukkueella mahdollisuus suorittaa peli loppuun?

Jos Josh Allen näkee Tom Bradyn jälleen pudotuspeleissä, hän on työskennellyt lujasti sydämessään. Vaikka Tom Brady on vaihtanut Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat, hän on edelleen Josh Allenin idoli Superman. Voivatko nämä kaksi kilpailla, riippuu siitä, pääsevätkö he uudelleen viimeiseen semifinaaliin.

Suosikki tuotteet