Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Sijoitusten tila joukkueiden keskuudessa uuden kauden neljällä kierroksella
06 Oct

Sijoitusten tila joukkueiden keskuudessa uuden kauden neljällä kierroksella

NFL-kaudella 2020-21 Kansas City Chiefs on edelleen liigan vahvin joukkue, ja Patrick Mahomen erinomainen suorituskyky on voittanut enemmän yleisöjä. Patrick Mahomes Pelipaidat myynti ylittää nyt selvästi Tom Brady Pelipaidat myynnin, ja hänestä on tullut supermies uuden sukupolven faneissa. Kansas City Chiefs voitti neljä peräkkäistä peliä uudella kaudella. Patrick Mahome teki kaikkensa voittaakseen uuden kauden viimeisen mestaruuden.

Seattlen Seahawks ja Buffalo Bills ovat voittaneet runkosarjan neljä kierrosta. Green Bay Packers ja Pittsburgh Steelers saavuttivat myös parempia tuloksia tällä kaudella. Tennessee Titansista tuli viime kauden vahvin tumma hevonen, ja tällä kaudella saavutettiin myös 3 voittokierrosta. Joukkueiden sijoitus muuttuu paljon tänä vuonna, ja nämä ottelukierrokset symboloivat uutta alkua kullekin joukkueelle. Joukkueet, jotka ovat taantuneet merkittävästi uudella kaudella, ovat San Francisco 49ers, New Orleans Saints ja Houston Texans. Kuinka he kääntävät vuoronsa seuraavissa peleissä?

Chicago Bears alkaa joka vuosi erittäin hyvillä tuloksilla, mutta mitä enemmän peliä pelataan, joukkueen tulokset laskevat. Monet tiimit ovat kokeneet henkilöstömuutoksia tänä vuonna. Vaikuttaako heidän oleskelunsa suoraan joukkueen suorituskykyyn? Yleisö odottaa innolla jokaista peliä tällä kaudella, koska uudelle kaudelle osallistuu monia erinomaisia ​​pelaajia.

Suosikki tuotteet