Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Tampa Bay Buccaneers etenee pudotuspeleihin tällä kaudella
04 Jan

Tampa Bay Buccaneers etenee pudotuspeleihin tällä kaudella

Katsomalla Tampa Bay Buccaneersin hitaasti nousua, monet fanit ovat erittäin onnellisia. Vaikka Tom Brady ei pelannut erinomaisia ​​tuloksia tällä kaudella, mutta hän on ratkaissut joukkueen kohtaamat vaikeudet. Tom Brady pukeutui rohkeasti Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat. Hän uskoo, että aika todistaa kaiken.

Uudella kierroksella Tampa Bay Buccaneers kukisti Atlanta Falconsin 44-27. Tässä pelissä Tom Brady lähetti jälleen 4 kosketusta. Yleisö on vähitellen sopeutunut Tom Bradyyn, jolla ei ole New England Patriots Pelipaidat. Hänen pelinsä hämmästyttää aina yleisöä. Tampa Bay Buccaneers on erittäin onnekas saadessaan Tom Bradyn, hän on hyvä johtaja.

NFL on tulossa pudotuspeleihin, ja kaikki joukkueet taistelevat viimeisestä mahdollisuudesta. Voiko Tom Brady johtaa Tampa Bay Buccaneersin pudotuspeleihin, yleisö odottaa heidän kaksintaisteluaan näiden vahvojen joukkueiden kanssa pudotuspeleissä. New England Patriots ei välttämättä pysty pääsemään pudotuspeleihin tällä kaudella, eivätkä kaikki näe Tampa Bay Buccaneersin ja New England Patriotsin peliä.

Suosikki tuotteet