Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Tampa Bay Buccaneersin perimmäinen tavoite irtisanoa Tom Brady on saavutettu
05 Feb

Tampa Bay Buccaneersin perimmäinen tavoite irtisanoa Tom Brady on saavutettu

Vaikka yksikään fani ei osallistunut vuoden 2021 NFL Super Bowlin finaaliin, siitä tuli yleisön odotetuin peli. Tällä kaudella Tampa Bay Buccaneers rekrytoi Tom Bradyn liittymään, ja joukkue toivoo voivansa johtaa joukkueen pudotuspeleihin. Tämä on ensimmäinen kerta, kun Tom Brady on päättänyt vaihtaa NFL Pelipaidat työelämässä. Hän ei odottanut pääsevänsä finaaliin uudelleen.

Tom Bradyn viime kauden heikon suorituskyvyn takia hän ei saanut sopimuksen jatkamista New England Patriotsilta. Tom Brady on erittäin kiitollinen New England Patriotsin kouluttamisesta vuosien varrella. Eläkkeelle siirtymisen sijaan hän jatkoi Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat käyttöä kilpailuun osallistumiseksi. Elämän täytyy aina kokea irti melankoliaa sydämen vahvistamiseksi. Tom Brady on vahva tapahtumien edessä.

Kukaan ei ajatellut, että Tom Brady pääsisi Super Bowlin finaaliin ensimmäisessä siirrossaan. Tom Brady palasi finaaliin kahden vuoden kuluttua, voiko hän voittaa jälleen ammatillisen elämänsä seitsemännen Mestarien liigan? Tampa Bay Buccaneersin alkuperäinen tavoite allekirjoittaa Tom Brady on saavutettu, ja joukkue eteni menestyksekkäästi finaaliin. Tampa Bay Buccaneersilla on viimeinen ottelu jäljellä. Voiko joukkue voittaa Super Bowlin uudelleen 18 vuoden kuluttua?

Suosikki tuotteet