Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Tennessee Titans voitti helposti Los Angeles Ramsin
09 Nov

Tennessee Titans voitti helposti Los Angeles Ramsin

Kun Tennessee Titans voitti Los Angeles Ramsin 28-16, joukkue voitti ensimmäisen sijan Amerikan liigassa. Vaikka pääpuolustaja Derrick Henry loukkaantui eikä voinut pukeutua Tennessee Titans Pelipaidat, myös vaihtopelaaja Adrian Peterson suoriutui erittäin hyvin. Tennessee Titansin puolustavan joukkueen vahvuus on aina ollut yksi liigan vahvimmista. He pelasivat myös erinomaisesti tässä pelissä, mikä auttoi joukkuetta vakiinnuttamaan johtoaseman varhaisessa vaiheessa.

Los Angeles Rams ei pelannut hyvin tässä pelissä. Virheitä ja virheitä esiintyi jatkuvasti pelaajien keskuudessa, mikä vaikeutti heidän mentaliteetin vakiintumista. Staffordin suorituskyky on heikentynyt viime aikoina. Kahden syöstön lisäksi hän kärsi myös viisi potkua. Kun Matthew Stafford käytti juuri Los Angeles Rams Pelipaidat ensimmäisessä pelissä, hän antoi faneille suuria odotuksia. Nyt kun Matthew Stafford on jälleen taantumassa, miten Los Angeles Rams paranee seuraavaksi?

Matthew Stafford lähetti kaksi syöksyä pelin alussa, jolloin Tennessee Titans saattoi tehdä kaksi touchdownia kaksinumeroisella johtoasemalla. Seuraavissa peleissä Matthew Stafford halusi saada pisteet takaisin, mutta hänen mentaliteettinsa innokkuus aiheutti virheen joukkuetovereiden välisessä yhteistyössä. Tennessee Titans ei odottanut voittavan Los Angeles Ramsia näin helposti. Tämä on ensimmäinen kerta, kun joukkueet kohtaavat tällä kaudella.

Suosikki tuotteet