Ilmainen toimitus yli 130 € tilauksille
Tom Brady on NFL-analyytikko
12 May

Tom Brady on NFL-analyytikko

Tom Brady ei ole vielä riisunut NFL Pelipaidat, mutta hänen seuraava työpaikkansa on löydetty. Vuoden 2022 ennustetaan olevan Tom Bradyn viimeinen vuosi, ja hän ilmoittaa ehdottomasti jäävänsä eläkkeelle ensi vuonna. Tuolloin jokainen voi pitää suuren jäähyväiset Tom Bradyn kanssa. Fanit pukeutuvat paikalle New England Patriots Pelipaidat tai Tampa Bay Buccaneers Pelipaidat ottaakseen kuvia idoliensa kanssa.

Tänä vuonna Tom Brady ilmoitti jäävänsä eläkkeelle kauden päätyttyä, joten hän ei sanonut hyvästit faneille kentällä. Nämä jäähyväiset ovat myös sääli Tom Bradylle ja faneille, joten on hyvä uutinen, että pelaaja on taas palannut. Ben Roethlisberger ilmoitti jäävänsä eläkkeelle kauden lopussa, joten monet fanit tulivat paikalle tekemään viimeisen jäähyväiset hänen kanssaan. Ben Roethlisberger liikuttui kyyneliin tuolloin, ja hän oli erittäin iloinen nähdessään niin monet fanit pukeutuivat nro 7:n Pittsburgh Steelers Pelipaidat ja antoivat lämpimiä jäähyväisaplodit.

Perfektionisti Tom Brady ei yksinkertaisesti poistu kentälle enää koskaan, joten hän pelaa vielä paremmin tällä kaudella. Tom Brady on päässyt sopimukseen urheilumedian kanssa, ja hänestä tulee tulevaisuudessa NFL-analyytikko. Tom Brady on erittäin iloinen työhönsä, joten hän voi silti pitää silmällä suosikkiliiketoimintansa suuntauksia.

Suosikki tuotteet