Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Uusi kausi Arizona Cardinals antaa yleisölle suurimmat odotukset
04 Jun

Uusi kausi Arizona Cardinals antaa yleisölle suurimmat odotukset

Tällä kaudella Arizona Cardinals rekrytoi jälleen useita erinomaisia ​​pelaajia liittymään, ja yleisö odottaa innolla tämän joukkueen peliolosuhteita. Monet ihmiset sanovat, että Arizona Cardinalsin puolustaja Kyler Murray on riittämätön, mutta joukkue uskoo vakaasti, että joukkue ei ole tarpeeksi vahva. J.J. Watt ja A.J. Green ovat tänä vuonna lisänneet joukkueen yleistä vahvuutta. Joukkue on saavuttanut erittäin korkean tason sekä puolustus- että hyökkäävissä asioissa.

Kyler Murray on käyttänyt Arizona Cardinals Pelipaidat kaksi vuotta, ja hän on saanut enemmän kokemusta todellisesta taistelusta. Kyler Murray on erittäin kiitollinen DeAndre Hopkinsille viime kauden avusta, jonka ansiosta hän pystyi paremmin ymmärtämään kentän sietokykyä. Kyler Murray oli aina ajatellut, että henkilökohtaiset kyvyt ovat paljon suurempia kuin joukkueen vahvuudet, mutta kahden pelikauden jälkeen hän näki tosiasiat. Vasta kun joukkueen kaikkien pelaajien voima saavuttaa tietyn vakauden tason, he voivat varmistaa lopullisen voiton.

J.J. Watt tämän Arizona Cardinals -harjoittelujakson jälkeen on palauttanut parhaan muodon. J.J. Watt oli hyvin innoissaan nähdessään jälleen DeAndre Hopkinsin, hän yhtäkkiä muisti tilanteen, jossa he käyttivät Houston Texans Pelipaidat yhdessä pudotuspeleissä vuonna 2019. Aika ei voi palata taaksepäin, ja Houston Texans teki väärän päätöksen, joka johti suoraan joukkueen tappioon. J.J. Watt toivoo voivansa asettaa uuden ennätyksen DeAndre Hopkinsin kanssa tässä uudessa joukkueessa.

Suosikki tuotteet