Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Valmentaja valitsee vanhan ja uuden puolustajan välillä
25 Aug

Valmentaja valitsee vanhan ja uuden puolustajan välillä

NFL -runkosarjan uusi kausi on alkamassa, ja monet joukkueet harkitsevat edelleen aloittavien puolustajapelaajien valintaa. Esikaudella monet joukkueet antoivat uudelle pelinrakentajalle mahdollisuuden esiintyä, eikä heidän suorituskykynsä pettänyt joukkuetta, ja jokaisen pelaajan vahvuus oli suhteellisen vakaa. San Francisco 49ers, New England Patriots ja New Orleans Saintsin pelinrakentajat eivät ole vielä määrittäneet aloittavaa pelinrakentajaa.

Tällä esikaudella New England Patriotsin uudet puolustajat Michael McCorkle Mac ja Cam Newton toimivat erittäin hyvin. Molemmilla puolustajilla on omat etunsa, joten valmentaja Bill Belichickin on vaikea tehdä lopullista valintaa. Kuitenkin aiemmasta tilanteesta valmentaja Bill Belichick uskoo edelleen Cam Newtonin vahvuuteen. Loppujen lopuksi monien pelien paikan päällä tapahtuva kokemus on kokemus, jota monet uudet pelaajat eivät ole kokeneet, joten Cam Newtonin tulisi silti käyttää New England Patriots Pelipaidat tullakseen tämän kauden aloittajaksi.

Sen jälkeen kun San Francisco 49ers toimi hyvin uudessa pelinrakentaja Trey Lancessa, Jimmy Garoppolo oli erittäin paineen alla. Kun Jimmy Garoppolo loukkaantui viime kaudella, joukkue päätti etsiä uuden pelinrakentajan tilalle. Jimmy Garoppolo pukeutui San Francisco 49ers Pelipaidat korkean profiilin muodossa ja mitä hänen uralleen tapahtuu tämän kauden jälkeen. Mikä valmentaja voi tehdä oikean päätöksen, kun valitset vanhan ja uuden puolustajan välillä?

Suosikki tuotteet