Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Vuonna 2021 New England Patriots rekrytoi uusia pelaajia
18 Mar

Vuonna 2021 New England Patriots rekrytoi uusia pelaajia

New England Patriotsin uudelleenjärjestelykauden jälkeen joukkue on äskettäin rekrytoinut uusia pelaajia vapaiden agenttien markkinoilla. Tämän vuoden palkkakatteen säätö on antanut monien joukkueiden lomauttaa suuren määrän pelaajia, ja New England Patriotsilla on enemmän vaihtoehtoja. Koska monet pelaajat New England Patriotsista lähtivät viime vuonna, joukkueella on tällä hetkellä runsaasti rahoitustilaa. Kaikki mitä New England Patriots näyttää olevan hallinnassa, he vain tarttuivat tilaisuuteen valita oikeat pelaajat.

Tällä hetkellä New England Patriots on rekrytoinut suuren määrän pelaajia liittymään, sekä puolustava ryhmä että hyökkäävä ryhmä ovat vahvistaneet voimiaan. Nyt kun joukkueelle on jäänyt pelinrakentaja, on edelleen epäselvää. Cam Newton ei ole vielä selvittänyt, voiko hän jatkaa pelaamista New England Patriots Pelipaidat? New England Patriotsilla on nyt kolme pelinpelaajaa, mutta valitettavasti yksikään heistä ei ole saavuttanut tiettyä vahvuustasoa. Cam Newtonin ja Axel Edward Brian Hoyerin fyysistä kuntoa on vaikea saavuttaa huipputilanteessa, valmentaja ei ole arvostanut Jarrett Stidhamin voimaa.

New England Patriots -valmentaja Bill Belichickillä on vaikeuksia tavata puolustaja kuten Tom Brady. Bill Belichickin on hyväksyttävä, että nuo nuoret pelaajat kasvavat askel askeleelta, mutta hän näyttää menettäneen kärsivällisyyttä hieman. Jarrett Stidhamin todellinen vahvuus on edelleen tuntematon, loppujen lopuksi hänellä ei ole paljon aikaa aloittaa peliä NFL Pelipaidat. On kulunut kaksi vuotta siitä, kun Jarrett Stidham liittyi New England Patriotsiin. Onko hänellä vielä mahdollisuus saada parempaa kehitystilaa?

Suosikki tuotteet