Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Yleisö ei ole optimistinen Indianapolis Coltsin puolustajan Philip Riversin esityksestä
28 Sep

Yleisö ei ole optimistinen Indianapolis Coltsin puolustajan Philip Riversin esityksestä

New York Jets on ollut taantumassa viimeiset 10 vuotta, eikä joukkue ole koskaan päässyt pudotuspeleihin yhdeksän kauden aikana. Uudella kaudella New York Jets epäonnistui kolmessa kierroksessa. Tällä kertaa New York Jets hävisi Indianapolis Coltsille suurilla pisteillä 7-36. Tällä kaudella joukkueella on tarkoitus olla toinen traaginen loppu. Indianapolis Colts allekirjoitti juuri tänä vuonna pelinrakentajan Philip Riversin, eikä yleisö ollut alusta lähtien optimistinen hänen kykyjensä suhteen. Mutta kolmen kilpailukierroksen jälkeen hänen suorituksensa on melko vakaa.

Indianapolis Coltsilla on ollut vahva hyökkäävä ja puolustava joukkue vuosien varrella, mutta valitettavasti joukkueelta puuttuu hyvä puolustaja. Vaikka Philip Riversillä on arvokasta kokemusta, yleisö uskoo, että hänen ikänsä vaikuttaa suoraan hänen fyysiseen kuntoon. Indianapolis Colts Pelipaidat käyttävät kentän pelaajat ovat hyvin nuoria ja energisiä. Philip Riversista on tullut erilainen maisema. Indianapolis Coltsin näillä kolmella kierroksella kohtaamat vastustajat ovat suhteellisen heikkoja. Vasta kun he kohtaavat todellisen vahvan pelaajan, he voivat testata, pystyykö Philip Rivers johtamaan Indianapolis Coltsin nousua.

Indianapolis Colts allekirjoitti Philip Riversin vain yhden vuoden ajan, ja joukkue arvostaa hänen kokemustaan ​​ja taitojaan enemmän. Indianapolis Colts toivoo, että Jacoby Brissett oppii kokemukset ja taidot Philip Riversiltä tämän vuoden aikana. Acoby Brissett ei voi väliaikaisesti käyttää NFL Pelipaidat pelatakseen peliä, hän tarvitsee enemmän aikaa mentaliteettiongelmiensa harjoittamiseen.

Suosikki tuotteet