Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Yleisö on optimistinen Carson Wentzin mahdollisuudesta liittyä Indianapolis Coltsiin
06 Apr

Yleisö on optimistinen Carson Wentzin mahdollisuudesta liittyä Indianapolis Coltsiin

Kun Andrew Luck otti Indianapolis Colts Pelipaidat ja päätti jäädä eläkkeelle vuonna 2018, joukkue on huolestunut pelinrakentajista joka vuosi. Viime kaudella Indianapolis Coltsissa pelannut pelinrakentaja Philip Rivers ilmoitti myös eläkkeelle siirtymisestä, ja joukkue allekirjoitti Carson Wentzin uudelleen liittymään. Vaikka Andrew Luck on ollut poissa tiimistä yli kahden vuoden ajan, fanit muistavat aina hänen komean ulkonäönsä Indianapolis Coltsin NFL Pelipaidat nro 12.

Carson Wentz tuli virallisesti Indianapolis Coltsin harjoitusleirille. Tämän ajan jälkeen ja treenattuaan joukkuetovereidensa kanssa hän on erittäin onnellinen liittyessään tähän joukkueeseen. Indianapolis Coltsin pelaajat näkivät Andrew Luckin varjon Carson Wentzissä, ja he luottivat pelinrakentajan suorituskykyyn. Indianapolis Colts on ollut vuosien varrella erittäin hyvä sekä hyökkäävissä että puolustavissa joukkueissa. Indianapolis Colts laati kaksi vuotta sitten hyvän suunnitelman puolustaja Andrew Luckille, mutta valitettavasti hän päätti lopulta jäädä eläkkeelle fyysisistä syistä.

Hyvän suunnitelman alkamisen jälkeen Indianapolis Coltsilta puuttui hyvä puolustaja hallitsemaan joukkuetta. Indianapolis Coltsin aiemmin allekirjoittamat kaksi puolustajaa olivat aivan liian vanhoja, ja yleisö oli yksimielinen esityksestään. Tällä kaudella Indianapolis Colts allekirjoittanut Carson Wentzin on tukenut monia ihmisiä, ja joukkue on myös maksanut tästä paljon kauppatavaroita. Voiko Carson Wentz saavuttaa tiimin odottamat tulokset? Yleisö odottaa innolla uuden kauden alkua.

Suosikki tuotteet