Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksille
Ystävyys Julian Edelmanin ja Tom Bradyn välillä
15 Apr

Ystävyys Julian Edelmanin ja Tom Bradyn välillä

Monet New England Patriots -fanit ostivat Julian Edelman Pelipaidat matkamuistona näinä päivinä. Kaikki eivät koskaan näe tätä erinomaista pelaajaa tulevissa NFL-peleissä. Julian Edelman riisui New England Patriots Pelipaidat ja päätti jäädä eläkkeelle. Hänen ruumiinsa tarvitsee enemmän aikaa toipumiseen. Julian Edelmanin eläkkeelle siirtyminen vei myös New England Patriotsin 20 vuoden loistavan historiallisen muistin, ja vanhat pelaajat melkein lähtivät joukkueesta.

Vaikka Tom Brady on lähtenyt New England Patriotsista, hän toivoo vilpittömästi jonain päivänä Julian Edelmanin olevan takaisin tuomioistuimessa. Tom Brady sanoi aiemmin: Julian Edelman on loistava pelaaja, hän on erittäin iloinen voidessaan tavata läheisen joukkuetoverinsa. Kun Tom Brady lähti New England Patriotsista, Julian Edelman itki surullisesti. Nyt, kun Julian Edelman on ilmoittanut eläkkeeltään, Tom Brady toivoo, että hänellä voi olla terve elin.

Tom Brady on pelaaja, jota Jumala siunaa, ja hänen ruumiinsa on säilynyt erittäin terveessä tilassa. Julian Edelmanin luonnollinen fyysinen etu ei ole paljon, hän luottaa enemmän hankittuun luonteeseen jatkuvasti työskennellä kovasti kouluttaakseen ja oppiakseen. Julian Edelman teki kovasti töitä tavoitteen saavuttamiseksi pelin aikana, mikä aiheutti hänen ruumiilleen vahinkoa vuosien varrella.

Suosikki tuotteet